Valena Life/Allure Netatmo – Intelligens otthonok

Új intelligens eszközökkel bővül a Legrand Valena Life/Allure termékcsalád palettája, melyek kiemelt partnereinken keresztül már országosan is elérhetőek. A Valena Life/Allure Netatmo termékcsalád intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozó aljzatokat tartalmaz, melyek elérhetőek okostelefon applikáción keresztül, automatizálhatók könnyen beállítható ütemtervekkel, illetve kompatibilisek a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel (Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri)

 A rádiós technológia a szerelvénybe süllyesztve található, mely lényegesen leegyszerűsíti a rendszer telepítését mindenki számára. A könnyű szerelhetőségnek és modularitásnak köszönhetően, ideális megoldás újépítésű házak, de meglévő lakásokhoz is egyaránt.

Valena_Life_Allure_Netatmo

Választhatunk egy szoba vagy teljes otthonunk felokosítása között, mivel igényeink szerint válogathatók össze az intelligens rendszer elemei.

A telepítési folyamat a kezdő csomag (mely nélkülözhetetlen eleme az intelligens rendszernek) beépítésével kezdődik. A központi egység és minden további eszköz beszerelhető meglévő süllyesztődobozokba, mivel a rádiós rendszer süllyesztve található a szerelvényekben. Nem igényel falvésést, vagy egyéb bonyolult munkálatokat. Ezen túl egyéni igényekre szabva adható hozzá bármilyen kombinációban minden további eszköz.

A rendszernek köszönhetően okostelefonja távirányítóvá válik és akár otthonától távol is vezérelheti az eszközöket. Töltse le ingyenesen a „Home + Control” alkalmazást és használja ki az intelligens eszközök adta lehetőségek teljes skáláját. Az telefonra érkező értesítéseken keresztül mindig napra kész lehet, illetve a konfigurálható forgatókönyvekkel kényelmessé teheti mindennapjait. Az intelligens csatlakozó aljzatoknak és a „Home + Control” applikációnak köszönhetően figyelemmel kísérheti a valós idejű és összesített fogyasztást.

Termékbemutató

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ossza meg most

Facebook
LinkedIn

Olvasson bele többi cikkünkbe is

Lifestyle

Jó tanácsok nyári uborkaszezonra

Nyáron – ha éppen több szabadidőnk adódik – érdemes megejteni az éves okosotthon karbantartást: felülvizsgálni automatizálásainkat, eszközeink helyét, az elemek állapotát. A bejegyzés folytatódik a

Tovább olvasom »
Lifestyle

Vakáción az okosotthon

Mi lesz az okosotthonoddal nélküled, ha nyaralni mész? És mi lesz veled az okosotthonod nélkül? Ha jól csinálod, akkor az otthonodat is biztonságban tudhatod, és

Tovább olvasom »
Legrand Hírek

SUNO – Éld meg a pillanatot!

Ebben az évben 30 éves Legrand jubileumra készülünk. Külön öröm számunkra, hogy ebből az alkalomból az új SUNO szerelvénycsaládot be tudjuk bemutatni a magyar piacnak.

Több éves magyar fejlesztés előzte meg a hazai gyártást. Lakberendezők, designerek, tervezők, villamosmérnökök, végfogyasztók, beruházók, kivitelezők, villanyszerelők véleményét figyelembe véve született meg az új, lendületes, modern megjelenés, mely számos stílushoz, enteriőrhöz kitűnően illeszkedik.

Tovább olvasom »