Valena Life/Allure Netatmo – Intelligens otthonok

Új intelligens eszközökkel bővül a Legrand Valena Life/Allure termékcsalád palettája, melyek kiemelt partnereinken keresztül már országosan is elérhetőek. A Valena Life/Allure Netatmo termékcsalád intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozó aljzatokat tartalmaz, melyek elérhetőek okostelefon applikáción keresztül, automatizálhatók könnyen beállítható ütemtervekkel, illetve kompatibilisek a legnépszerűbb hangvezérlő asszisztensekkel (Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri)

 A rádiós technológia a szerelvénybe süllyesztve található, mely lényegesen leegyszerűsíti a rendszer telepítését mindenki számára. A könnyű szerelhetőségnek és modularitásnak köszönhetően, ideális megoldás újépítésű házak, de meglévő lakásokhoz is egyaránt.

Valena_Life_Allure_Netatmo

Választhatunk egy szoba vagy teljes otthonunk felokosítása között, mivel igényeink szerint válogathatók össze az intelligens rendszer elemei.

A telepítési folyamat a kezdő csomag (mely nélkülözhetetlen eleme az intelligens rendszernek) beépítésével kezdődik. A központi egység és minden további eszköz beszerelhető meglévő süllyesztődobozokba, mivel a rádiós rendszer süllyesztve található a szerelvényekben. Nem igényel falvésést, vagy egyéb bonyolult munkálatokat. Ezen túl egyéni igényekre szabva adható hozzá bármilyen kombinációban minden további eszköz.

A rendszernek köszönhetően okostelefonja távirányítóvá válik és akár otthonától távol is vezérelheti az eszközöket. Töltse le ingyenesen a „Home + Control” alkalmazást és használja ki az intelligens eszközök adta lehetőségek teljes skáláját. Az telefonra érkező értesítéseken keresztül mindig napra kész lehet, illetve a konfigurálható forgatókönyvekkel kényelmessé teheti mindennapjait. Az intelligens csatlakozó aljzatoknak és a „Home + Control” applikációnak köszönhetően figyelemmel kísérheti a valós idejű és összesített fogyasztást.

Termékbemutató

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ossza meg most

Facebook
LinkedIn

Olvass bele többi cikkünkbe is