Új kiszerelésben a Legrand fekete Valena Life szerelvénycsalád

A fekete Valena Life termékek kiszerelését a praktikum jegyében megváltoztattuk.

Az eddigi 3 részes szakmai kiszerelést (billentyű + Valena Inmatic mechanizmus + keret) felváltja a 2 részes kínálat: billentyű + mechanizmus egyben, flowpack-os (felakasztható zacskós) csomagolásban – mely védi a terméket a szennyeződésektől -, a keret marad az eddig megszokott flowpack-os formában.

További részletek és teljes cikk a Legrand.hu-n

Bővebben

Ossza meg most

Facebook
LinkedIn

Olvasson bele többi cikkünkbe is

Lifestyle

Jó tanácsok nyári uborkaszezonra

Nyáron – ha éppen több szabadidőnk adódik – érdemes megejteni az éves okosotthon karbantartást: felülvizsgálni automatizálásainkat, eszközeink helyét, az elemek állapotát. A bejegyzés folytatódik a

Tovább olvasom »
Lifestyle

Vakáción az okosotthon

Mi lesz az okosotthonoddal nélküled, ha nyaralni mész? És mi lesz veled az okosotthonod nélkül? Ha jól csinálod, akkor az otthonodat is biztonságban tudhatod, és

Tovább olvasom »
Legrand Hírek

SUNO – Éld meg a pillanatot!

Ebben az évben 30 éves Legrand jubileumra készülünk. Külön öröm számunkra, hogy ebből az alkalomból az új SUNO szerelvénycsaládot be tudjuk bemutatni a magyar piacnak.

Több éves magyar fejlesztés előzte meg a hazai gyártást. Lakberendezők, designerek, tervezők, villamosmérnökök, végfogyasztók, beruházók, kivitelezők, villanyszerelők véleményét figyelembe véve született meg az új, lendületes, modern megjelenés, mely számos stílushoz, enteriőrhöz kitűnően illeszkedik.

Tovább olvasom »