Új Wi-Fi-s kaputelefonok a Legrand kínálatában

Classe100X16E Wi-Fi

Új okoskaputelefonok a Legrand kínálatában

A Legrand megújítja a Bticino márkájú Classe100 termékcsaládba tartozó beltéri egységek és szettek kínálatát, melynek kiemelkedő tagja a Wi-Fi csatlakozással rendelkező Classe 100X16E beltéri egység, illetve szett (Kaputelefon szett katalógus szám: BT-364614 – Linea3000 video kaputáblával szállítva).

A Classe 100X16E új videó beltéri egység, mely ötvözi a modern megjelenést és az innovatív megoldásokat a beépített Wi-Fi moduljának köszönhetően. Ezáltal állandó kapcsolatot létesíthet okostelefonja és a béltéri egység között, még akkor is, ha otthonától távol tartózkodik. A Wi-Fi modul csatlakozik az otthoni routerhez, majd a Door Entry Applikáción és az alkalmazással együtt járó felhőszolgáltatáson keresztül mobilinternet kapcsolattal is, akár nyaralás közepén is elérhetőek a Classe 100X16E beltéri egységek funkciói:

  • Kaputáblára érkező hívásokat nem csak beltéri egységén tekintheti meg, hanem okostelefonján is beérkezik a hívás, melyet ott is fogadhat
  • Vezérelje távolról az rendszerhez csatlakoztatott elektromos zárakat, vagy a kapunyitást.
  • Kapcsolja a kertvilágítást, különböző aktuátorokat, pl.: locsoló rendszer
  • Bármikor aktiválhatja a Linea 3000 kaputábla kameráját, illetve a rendszerhez csatlakoztatott kamerákat, és kitekinthet, hogy lássa otthona környezetét
  • Hívhatja közvetlenül a beltéri egységet

A beltéri egység felszerelése után a Door Entry alkalmazás és a Classe 100X16E beltéri egység pár lépés alatt összepárosítható. Az applikációban az ingyenes felhasználói fiók létrehozása és bejelentkezés után, a beltéri egységen megjelenő QR kód leolvasásával és az otthoni Wi-Fi adatok megadásával az egység automatikusan felcsatlakozik a hálózatra, ezt követően használható is már az eszköz.  

Tökéletes megoldás meglévő kétvezetékes rendszerek tejes felújításához is, vagy lecserélheti meglévő BTICINO beltéri egységeit, mivel az eszköz korábbi verziójú BTICINO eszközökkel is kompatibilis. A kétvezetékes rendszernek köszönhetően szerelése egyszerű: falra szerelt (rögzítőelemekkel szállítva) és asztali kivitelben is (a két darab asztali tartó külön rendelhető: kat. szám 344692).

Az 5″-es kijelző minden esetben gondoskodik a kiváló képminőségről. A beltéri egység vékony és helytakarékos kialakítású. Modern design, ötvözve könnyed, határozott idomokkal, mely a meghatározza a Classe 100 termékcsalád formatervét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ossza meg most

Facebook
LinkedIn

Olvasson bele többi cikkünkbe is

Lifestyle

Jó tanácsok nyári uborkaszezonra

Nyáron – ha éppen több szabadidőnk adódik – érdemes megejteni az éves okosotthon karbantartást: felülvizsgálni automatizálásainkat, eszközeink helyét, az elemek állapotát. A bejegyzés folytatódik a

Tovább olvasom »
Lifestyle

Vakáción az okosotthon

Mi lesz az okosotthonoddal nélküled, ha nyaralni mész? És mi lesz veled az okosotthonod nélkül? Ha jól csinálod, akkor az otthonodat is biztonságban tudhatod, és

Tovább olvasom »
Legrand Hírek

SUNO – Éld meg a pillanatot!

Ebben az évben 30 éves Legrand jubileumra készülünk. Külön öröm számunkra, hogy ebből az alkalomból az új SUNO szerelvénycsaládot be tudjuk bemutatni a magyar piacnak.

Több éves magyar fejlesztés előzte meg a hazai gyártást. Lakberendezők, designerek, tervezők, villamosmérnökök, végfogyasztók, beruházók, kivitelezők, villanyszerelők véleményét figyelembe véve született meg az új, lendületes, modern megjelenés, mely számos stílushoz, enteriőrhöz kitűnően illeszkedik.

Tovább olvasom »