Legrand Wi-Fi-s kaputelefonok modern igényekhez

A Legrand teljeskörű kaputelefon termék- és rendszerkínálatával különböző megoldásokat tud nyújtani különböző igényekre. Kezdve a kis családi házaktól a nagyobb villákon át egészen a lakóparkokig a Legrand a megfelelő választás, amely biztosan megfelel az Ön igényeinek.
Legjobb példa a Legrand csúcskategóriás WIFI-s kaputelefonja a Classe300X, amelyen keresztül otthonától távol is értesülhet a kaputelefonjára érkező hívásokról.

Legrand Kaputelefon

A WiFi-s kaputelefon és a hozzátartozó alkalmazás segítségével okostelefonján keresztül is válaszolhat a beltéri egységre érkező hívásokra, akár otthon akár házon kívül tartózkodik. Az ingyenesen letölthető alkalmazáson keresztül nyithatja a kaputelefonhoz bekötött elektromos zárakat, megtekintheti a kamerák képét és kapcsolhatja a kerti világítást. 

A beltéri egység modern és felhasználóbarát kezelésű, könnyen elérhető alapfunkciókkal, 7″-os érintőképernyővel felszerelve. A menü egyszerűen beállítható és személyre szabható. A kétvezetékes rendszernek köszönhetően egyszerűen szerelhető, lehetőség van a meglévő kábelezés használatára. Az 1 lakásos szett még 4 beltéri egységgel bővíthető.

Add any video or audio, even twitter embed

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ossza meg most

Facebook
LinkedIn

Olvasson bele többi cikkünkbe is

Lifestyle

Jó tanácsok nyári uborkaszezonra

Nyáron – ha éppen több szabadidőnk adódik – érdemes megejteni az éves okosotthon karbantartást: felülvizsgálni automatizálásainkat, eszközeink helyét, az elemek állapotát. A bejegyzés folytatódik a

Tovább olvasom »
Lifestyle

Vakáción az okosotthon

Mi lesz az okosotthonoddal nélküled, ha nyaralni mész? És mi lesz veled az okosotthonod nélkül? Ha jól csinálod, akkor az otthonodat is biztonságban tudhatod, és

Tovább olvasom »
Legrand Hírek

SUNO – Éld meg a pillanatot!

Ebben az évben 30 éves Legrand jubileumra készülünk. Külön öröm számunkra, hogy ebből az alkalomból az új SUNO szerelvénycsaládot be tudjuk bemutatni a magyar piacnak.

Több éves magyar fejlesztés előzte meg a hazai gyártást. Lakberendezők, designerek, tervezők, villamosmérnökök, végfogyasztók, beruházók, kivitelezők, villanyszerelők véleményét figyelembe véve született meg az új, lendületes, modern megjelenés, mely számos stílushoz, enteriőrhöz kitűnően illeszkedik.

Tovább olvasom »