Legrand Wi-Fi-s kaputelefonok modern igényekhez

A Legrand teljeskörű kaputelefon termék- és rendszerkínálatával különböző megoldásokat tud nyújtani különböző igényekre. Kezdve a kis családi házaktól a nagyobb villákon át egészen a lakóparkokig a Legrand a megfelelő választás, amely biztosan megfelel az Ön igényeinek.
Legjobb példa a Legrand csúcskategóriás WIFI-s kaputelefonja a Classe300X, amelyen keresztül otthonától távol is értesülhet a kaputelefonjára érkező hívásokról.

Legrand Kaputelefon

A WiFi-s kaputelefon és a hozzátartozó alkalmazás segítségével okostelefonján keresztül is válaszolhat a beltéri egységre érkező hívásokra, akár otthon akár házon kívül tartózkodik. Az ingyenesen letölthető alkalmazáson keresztül nyithatja a kaputelefonhoz bekötött elektromos zárakat, megtekintheti a kamerák képét és kapcsolhatja a kerti világítást. 

A beltéri egység modern és felhasználóbarát kezelésű, könnyen elérhető alapfunkciókkal, 7″-os érintőképernyővel felszerelve. A menü egyszerűen beállítható és személyre szabható. A kétvezetékes rendszernek köszönhetően egyszerűen szerelhető, lehetőség van a meglévő kábelezés használatára. Az 1 lakásos szett még 4 beltéri egységgel bővíthető.

Add any video or audio, even twitter embed

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ossza meg most

Facebook
LinkedIn

Olvass bele többi cikkünkbe is